SECTOREN DIE WE HELPEN

 

Uw industrie is de onze.

Bij CNIP werken we graag voor diverse bedrijfstakken, maar er zijn er enkele waarin we bijzonder ervaren zijn. We vinden het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de sectoren die we bedienen, zodat we goed onderbouwde beslissingen kunnen nemen voor onze klanten.

 

CONSTRUCTIE

bouwbedrijven

CNIP Digital Agency biedt oplossingen voor de volledige bouwsector. We werken samen met ontwerp- en bouwbedrijven, aannemers, onderaannemers, architecten en softwarebedrijven op ondernemingsniveau (SaaS) voor de bouwsector. Als je je bouwbedrijf wilt laten groeien, heeft CNIP Digital Agency de expertise en branchepartners om je te helpen de markt te domineren.

Meer weten >

Willems
 

ONDERWIJS

EDUCATIEVE SECTOR

De onderwijssector is een zeer competitieve industrie, dus je hebt een partner nodig die de juiste tools en expertise heeft om je te helpen jouw toekomstige studenten te bereiken. We hebben samengewerkt met technologie- en softwarebedrijven op het gebied van dienstverlening (SaaS) om alle facetten van hun marketingcampagnes te beheren en hen te positioneren als thought leaders in hun sub-industrieën. Met ons krijg je een marketingpartner die begrijpt hoe je de aandacht van potentiële studenten kunt trekken en hoe je hen kunt overtuigen om voor jouw school te kiezen.

Ter Groene Poorte
 

Voeding

FOODSERVICE

De voedingssector is een zeer competitieve markt en het is daarom belangrijk om een partner te hebben die beschikt over de juiste tools en expertise om je te helpen bij het bereiken van potentiële klanten. 

Of je nu een nieuw merk wilt lanceren, de verkoop van een bestaand merk wilt verhogen of nieuwe markten wilt betreden, wij hebben de kennis en ervaring om je te helpen bij het ontwikkelen en implementeren van effectieve marketingstrategieën. Wij begrijpen hoe we de aandacht van potentiële klanten kunnen trekken en hen kunnen overtuigen om jouw merk te kiezen boven de concurrentie.

Meer weten >

 

VANDENDER
 

MARITIEME

BOTEN en MARINA's

Bij CNIP werken we aan alle kanten van de maritieme sector, van het bieden van oplossingen voor dealers tot het helpen van fabrikanten bij het promoten van hun geavanceerde producten. Onze eerste en oudste klant heeft al meer dan een decennium vertrouwen in CNIP voor hun maritieme marketing, en we blijven een gewaardeerde partner in de sector.

Website portfolio (1)
 

ALGEMEEN

overkoepelend

Als jouw bedrijf niet in een van deze categorieën past, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! We hebben samengewerkt met bedrijven in alle sectoren en willen graag meer met je bespreken over jouw specifieke behoeften. Bij CNIP zijn we toegewijd om samen te werken met bedrijven van alle groottes en branches, en we kijken er naar uit om te zien hoe we jouw bedrijf kunnen helpen groeien en slagen.

 

Website portfolio (2)