Skip to the main content.
Boek uw strategiegesprek

STRATEGISCHE BEDRIJFSGROEI

EEN ROBUUSTE STRATEGIE ONTWIKKELEN

Bij CNIP geloven we dat marketing zoveel meer is dan alleen het uitvoeren van campagnes.
Wij bieden diensten aan om uw bedrijf holistisch te laten groeien.

 

 

 

Werk samen met onze expertise
 

Groeien met CNIP

 

De snelste, meest winstgevende bedrijfsgroei mogelijk

 

 

CNIP is een bedrijf voor bedrijfsgroei, niet zomaar een marketingbureau. Wij geloven dat een realistische en duurzame groei alleen haalbaar is wanneer alle facetten van uw bedrijf verenigd zijn in één gemeenschappelijk doel - winstgevende groei. Hoewel marketing onze kern is, is het geen blinddoek die ons ervan weerhoudt om uw bedrijf in een holistisch perspectief te zien. Onze dynamische aanpak richt zich op de cruciale elementen en pijlers  van een organisatie die het succes bepalen. Dit is cruciaal wanneer een bedrijf aan het rebranden is voor groei en bedrijfsontwikkeling.

Wij bieden een verscheidenheid aan diensten aan om de voortdurende groei van uw bedrijf te ondersteunen en we bieden dynamische strategieën aan die met u meegroeien. Uw groeiplan wordt aangepast aan uw behoeften, uw markt en uw doelstellingen!

Waarom alleen een marketingbureau inhuren, als u kunt samenwerken met een groeibedrijf?

Wat kan u verwachten?


 • Meer leads
 • Verhoogde verkoop
 • Meer omzet (& winst) jaar na jaar
 • Meer waarde in uw markt
 • Betere naamsbekendheid & reputatie
 • Duurzame, schaalbare oplossingen & processen
 • Minder risico

 

 

 • Meer klanten
 • Betere mond-tot-mondreclame
 • Extra inkomstenstromen
 • Meer verkoop aan bestaande klanten
 • Hogere klantenbinding
 • Hoger personeelsbehoud
 • Meer toptalent

Hoe wij klantrelaties beginnen.

Het 5-stappen partnerschapsproces


Bij CNIP zullen onze klanten u vertellen dat we werken om uw bedrijf volledig te begrijpen voordat we een voorstel doen. Wij geloven dat een partnerschap een gelijkwaardige overeenkomst is die zorgt voor een gezonde werkrelatie op lange termijn. Bij elke stap van ons proces bepalen we samen of we verder gaan met de volgende stappen of niet. 

Het begint allemaal met een gesprek tussen uw team en het onze. We zullen verschillende vragen stellen om uw doelstellingen, uitdagingen, visie en budget duidelijk in kaart te brengen. We zullen ook al uw vragen over CNIP beantwoorden.

Het doel van de discovery meeting is een in diepte gesprek over uw organisatie, de uitdagingen te identificeren waarmee u wordt geconfronteerd, de impact op de organisatie te kwantificeren en te bepalen of wij u kunnen helpen.

Tijdens het volgende gesprek zullen we onze eerste bevindingen uit onze eerdere gesprekken doornemen. Ons doel is om te bevestigen en te verduidelijken dat we uw behoeften volledig begrijpen. Als we denken dat we kunnen helpen, beginnen we met het ontwikkelen van aanbevelingen om uw problemen op te lossen.

Als we geloven dat we uw uitdagingen kunnen helpen oplossen, dan stellen we specifieke aanbevelingen op die documenteren hoe we kunnen helpen. Onze aanbevelingen zijn precies gebaseerd op onze gesprekken. We passen elk plan aan de behoeften van uw bedrijf aan.

We gaan over tot de voorstelstap wanneer beide teams vaststellen dat het een goede match is en het erover eens zijn dat het uiteengezette plan uw problemen zal helpen oplossen binnen uw budget en tijdschema. Het voorstel bevat een duidelijke set van deliverables en investeringsvereisten om u te helpen bij uw beslissing.

GET IN TOUCH

CNIP: een partner voor het leven.

We hebben nog steeds klanten bij ons vanaf de dag dat we meer dan 20 jaar geleden opengingen. We doen er alles aan om u te helpen te groeien en we hebben de expertise om u door elke groeifase heen te helpen.

 

Is CNIP de juiste partner?

 

RUIME ERVARING

Ons team kan terugvallen op een gecombineerde ervaring van meer dan 20 jaar, wat van ons de perfecte partner maakt wanneer het aankomt op het creëren van een actiegerichte strategie.

ONDERSTEUNING OP MAAT

Van wat u aanbiedt tot de doelgroep die u voor ogen hebt, geen enkel bedrijf is ooit hetzelfde. Daarom bieden wij elke klant een ervaring op maat.

RESULTAAT GERICHT

In de zakenwereld betekenen klanten, verkoop en winst alles. Wij zetten ons vanaf het begin 100% in voor uw succes.

SPECIFIEKE VRAGEN?

 

Neem contact op via een van de onderstaande contactmethoden. Ons team streeft ernaar om vandaag nog  te reageren op uw aanvraag.

 

EMAIL
info@cnip.be

TELEFOON
+32 (0)9 396 58 83

ADRES
Ghelamco Arena
Ottergemsesteenweg-Zuid 808 B – bus 125
9000 Gent

OPENINGSUREN
Maandag - Vrijdag, 9u - 17u