Skip to the main content.
Boek uw strategiegesprek

LEADGENERATIE DIE GROEI OPLEVERT

 

 

 

LEADGENERATIE

De #1 uitdaging voor elk bedrijf is het hebben van een consistente stroom van hoge kwaliteit leads. Wij weten hoe we prospects moeten aantrekken en omzetten in gekwalificeerde leads, door de formule te vinden voor uw branche en persona's.

En daar houdt het niet op - wij richten ons op het volledige verkoopproces en zorgen ervoor dat die leads in winst veranderen.

 

hubspot-computer

Wat is een lead

Een lead is een persoon of bedrijf die interesse heeft getoond in een product of dienst van een bedrijf en daarom informatie heeft verstrekt, zoals naam, e-mailadres of telefoonnummer. Een lead is dus een potentiële klant die nog niet per se klaar is om te kopen, maar wel interesse heeft getoond in het aanbod van het bedrijf. Het is aan het bedrijf om deze leads te converteren naar betalende klanten door middel van gerichte marketing- en salesactiviteiten..

 

LEAD GENERATION METHODOLOGY

Iedereen wil meer leads. Maar wat mensen eigenlijk willen is het resultaat van leadgeneratie - meer verkoop, meer omzet, meer winst en meer tevreden klanten. Wij richten ons op de resultaten van leadgeneratie door het leadgeneratieproces van A tot Z te perfectioneren en aan te passen aan uw bedrijf. Voordat we in de complexiteit van leadgeneratie duiken, is dit wat u kunt verwachten van onze inspanningen

 

hubspot-computer

Voordat we in de complexiteit van leadgeneratie duiken,
is dit wat u kunt verwachten van onze inspanningen

 

Hoe we leads GENEREREN.

Het "hoe" wordt hieronder uitgelegd en het draait allemaal om het implementeren van strategische marketing om de juiste mensen aan te trekken. De mensen die waarschijnlijk uw producten of diensten zullen kopen... en de wereld erover zullen vertellen. Wij passen vele lead generation tactieken toe voor B2B en B2C bedrijven. Het genereren van leads voor uw organisatie is uniek en dat geldt ook voor onze aanpak. Eerst proberen we uw ideale klanten, cliënten en sectoren te begrijpen. Vervolgens passen we een lead generation-aanpak aan die succes oplevert.

strategy

Campagne
strategie

CAMPAGNESTRATEGIE

Wij zijn experts in het bedenken van nieuwe ideeën om leads aan te trekken. Laat uw concurrenten de 'cookie-cutter' aanpak gebruiken - wij helpen u zich te onderscheiden en een sprong voorwaarts te maken.

account based marketing

Account-based
marketing

ACCOUNT-BASED MARKETING (ABM)

Ons ABM-proces is van wereldklasse. We vinden de juiste contacten om ons op te richten en genereren meer gekwalificeerde leads.

Digital advertising

Digital advertising
& PPC

DIGITALE RECLAME & PPC

We hebben tientallen manieren om uw producten en diensten voor uw ideale klanten aan de man te krijgen, waaronder PPC, display en sociale media advertenties.

104

Zoekmachine
optimalisatie (SEO)

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE (SEO)


Wij helpen u organisch te scoren op relevante zoektermen die uw ideale klanten gebruiken, zodat u minder hoeft uit te geven aan advertenties.

125

Sociale media
marketing

SOCIALE MEDIA MARKETING


We leveren al meer dan tien jaar leads via sociale media en we weten welke platforms we het beste kunnen gebruiken om uw publiek te bereiken.

content marketing

Content marketing

CONTENTMARKETING


Contentmarketing zorgt voor hoogwaardige inkomende leads. We weten wat werkt en wat niet, en we hebben de omzet van sommige klanten met miljoenen dollars verhoogd.

68

Evenementen
& beurzen

EVENEMENTEN & BEURZEN


Wij kunnen u helpen met beurzen, lokale events, webinars en meer. Ons team heeft meer dan 20 jaar ervaring met evenementen.

email marketing

Email marketing

E-MAILMARKETING

Afhankelijk van uw branche kan e-mailmarketing een ROI van 42:1 genereren. Wij optimaliseren uw e-mails voor klikken en conversies. 

website ontwikkeling

Website ontwerp
& ontwikkeling

WEBSITE ONTWERP & ONTWIKKELING

Uw website is uw digitale voordeur en de meeste prospects zullen uw website bekijken voordat ze zich omzetten in leads. 

 

Data en bronnen die u alvast verder helpen.

Ja, wij delen graag kennis om u verder te helpen.

CNIP'S OORSPRONG IN STORYTELLING

Gelegen in het bruisende hart van Gent, heeft CNIP zichzelf opnieuw uitgevonden als een voorhoede in de digitale...

de meeste gebruikte tools voor social media beheer

DE TOOLS DIE CNIP DIGITAL AGENCY GEBRUIKT VOOR SOCIAL MEDIA BEHEER.

In de dynamische wereld van social media is het...

De cruciale overwegingen bij het kiezen van een digitaal marketingbureau.

Het starten van een samenwerking met een digitaal bureau kan een spannende maar ook uitdagende stap zijn voor een...

 

Verhoog uw leads vandaag nog.

 

CONTACTEER ONS