Marketing bureau Gent in Meetdistrict | CNIP

 

Creëer overzicht in uw hedendaagse marketing.

 

Maak uw marketingdoelen helder en behaal ze met onze expertise in overzicht en analyse. Wij zijn uw betrouwbare partner voor effectieve marketingstrategieën.

 

 

 

Marketing Bureau Gent

Uw Expert in Digitale Marketing

 

Welkom bij CNIP, het Marketing Bureau Gent! Wij zijn uw betrouwbare partner voor online groei en succes. Ons ervaren team van digitale marketingspecialisten is gepassioneerd om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en strategieën, zorgen wij voor een effectieve online aanwezigheid die resulteert in meer klanten, omzet en naamsbekendheid.
 

MARKETING DIENSTENMERKBEKENDHEID DIENSTENONDERSTEUNING VOOR MEER OFFERTE'S
DSMKeukens Willems HofvanCleve-1 BMW Ford Destrooper-1 Soubry TGP Citrosuco dekeyzer Decospan skylux ALKE HAELVOET Defloo Medina AZOUDENAARDE GEHealtcare Nuscience Luxilon KEOLIS

 

Overtuiging. Precisie. Resultaat.

Strategisch denken, creativiteit en technische expertise combineren om geïntegreerde digitale marketingcampagnes te creëren die als enigste doel zakelijk succes voorop stellen.
Durf groeien met een visie!

In-huis certificaten waarmee wij het verschil maken.

 

Uw doelgroep bereiken via effectieve marketingtoepassingen.

 

Onze Marketingdiensten

Bij Marketing Bureau Gent bieden we een breed scala aan diensten om aan al uw digitale marketingbehoeften te voldoen. Hier zijn enkele van de belangrijkste diensten die wij aanbieden:

 • SEO (zoekmachineoptimalisatie)
 • SEA (zoekmachinemarketing)
 • Social media marketing
 • Email marketing
 • Content marketing
 • Webdesign en -ontwikkeling
 • Analyse en rapportage
gold-badge-color-1
GA-certified
facebookmarketingpartner
Semrush Agency Partner Badge
HubSpot-certified-partner-2
YouTube-Certified-Badge-Light-cropped-1
Google-Adwords-Certification

 

 

Wij zijn het digitale marketingbureau waar u naar op zoek bent.

 

Uw Partner voor Digitale Groei

 

Waarom kiezen voor CNIP marketing bureau Gent?

Wat maakt ons uniek als digitaal marketingbureau in Gent?

Als digitaal bureau in Gent willen we onze klanten helpen. We willen hen helpen hun doelen te bereiken. Dit willen we doen met innovatie en goede klantenservice.

Vanuit ons centraal gelegen kantoor in de Ghelemco Arena, bieden we lokale beschikbaarheid en toegankelijkheid. We denken dat dichtbij zijn helpt. Het helpt om beter te begrijpen wat onze klanten nodig hebben. Het helpt ook om sneller en efficiënter te reageren.

We kunnen onze diensten verbeteren door te investeren in nieuwe technologieën en methoden. Daarnaast kunnen we klanten helpen bij het bereiken van hun doelen.

Als marketingbureau in Gent richten wij ons op de klant en bieden wij goede service en communicatie. Onze doelstelling is om samen met onze klanten te groeien en te excelleren in de digitale wereld.

Een uniforme aanpak als digital agency in Gent.

We hebben een speciale methode ontwikkeld vanuit onze locatie in de Ghelemco Arena. Deze methode combineert alle aspecten van digitale marketing en richt zich op uw bedrijfsresultaten.

Onze methode laat ons de juiste experts op het juiste moment betrekken bij uw account. Met een holistische benadering van marketing die SEO, websiteontwerp en -ontwikkeling, contentmarketing en digitale PR, advertising.

We willen onze klanten helpen om online beter zichtbaar te zijn en hun bedrijf te laten groeien. Dankzij onze ervaring met Google en Hubspot kunnen we effectieve marketingcampagnes ontwikkelen om specifieke doelen te bereiken.

Een belangrijk aspect van onze aanpak is het begrijpen van de doelgroep van onze klanten. Door onderzoek en analyse begrijpen we wat het publiek wil. Hierdoor maken we plannen om de juiste mensen aan te trekken en te betrekken.

We geloven sterk in het belang van meetbare resultaten. Daarom implementeren we geavanceerde analysetools om de prestaties van onze campagnes te volgen en te meten. We kunnen de prestaties verbeteren en het rendement maximaliseren door de voortgang in real-time te volgen. Bovendien kunnen we snel aanpassingen maken en optimalisaties doorvoeren.

Onze slimme marketingcampagnes omvatten een combinatie van verschillende digitale kanalen, waaronder zoekmachineoptimalisatie (SEO), betaalde advertenties, sociale media marketing en e-mailmarketing. We zorgen ervoor dat onze klanten aanwezig zijn op alle belangrijke platforms en kanalen. Dit doen we met een geïntegreerde aanpak. We willen ervoor zorgen dat onze klanten hun doelgroep bereiken.

Naast het ontwikkelen en uitvoeren van marketingcampagnes, bieden we ook uitgebreid advies en ondersteuning aan onze klanten. We maken vaak rapporten. Dit doen we om de resultaten en prestaties van de campagnes te bespreken. Ook zoeken we naar nieuwe kansen of verbeterpunten. Ons team van experts staat altijd klaar om te helpen en te adviseren bij elke stap van het proces.

Als Google en Hubspot Partner willen we onze klanten helpen om succesvol te zijn op hun vakgebied.

Wij zijn een marketingbureau in Gent dat eerlijk en samenwerkend is, om zo ons doel te bereiken. We bundelen onze expertise rond één strategisch plan, omdat we weten dat deze aanpak resultaten oplevert.

Onze locatie in de Ghelemco Arena is handig voor klanten. Ze kunnen ons gemakkelijk bezoeken en samenwerken. Met onze lokale aanpak in Gent streven we ernaar om dagelijks succesverhalen te realiseren, zien en vertellen.

 

Ter Groene Poorte

Website / Digitale marketing / Paid Advertising

 

GROEI IN INSCHRIJVINGEN VOOR VOEDINGSSCHOOL.

 

Smakelijke digitale marketing en pittige digitale advertenties zorgen voor een grotere instroom van studenten.

 

Ter Groene Poorte

Willems veranda's

Rebranding / Marketing / Advertising

 

Boost offerte aanvragen voor Belgische marktleider in verandabouw.

 

We gebruiken een combinatie van zoekmachinemarketing, contentmarketing, conversieoptimalisatie en automatisering om het verkeer naar de website van Willems website te verhogen en de aanvraag van offerte's te stimuleren.

 

Willems

Hof van Cleve

Content creation / Social Media Marketing

 

Een frisse toets en progressieve social media marketing.

 

We bereiken een wereldwijd en tevens dynamisch en jonger publiek om een 'outstanding' community gevoel te creëren en te versterken via social media marketing.

Ontdek de Hof van Cleve casestudy

 

Hof van Cleve

Van Dender Chocolate

Rebranding / Storytelling

 

Digitaal inzetten en REBRANDING.

 

Chocoladefabrikant en culinair pionier Herman Van Dender was op zoek naar de vorm en het verhaal dat hem zo uniek en anders dan de anderen maakte. Via logo en brand positionering koos CNIP voor de unieke story en de stijlvolle 'look & feel' waar Van Dender Chocolate vandaag de dag nog steeds trots mee in de markt staat.

VANDENDER
 

Keukens Dekeyzer

Brand Awarness / Digitale Marketing / TV ADS

 

Digitaal inzetten en targeted tv-ads.

 

Het uitplooien van een nieuwe website en via 'zoekmachine optimalisatie' en 'slimme digitale marketing' zorgt CNIP ervoor dat het merk "dekeyzer" bekender wordt binnen de Vlaamse markt. Inzetten via PAID en social media marketing is één ding, en de aanmaak, strategie en mediabuying voor diverse nationale televisiecampagnes is een ander succesvolle zaak. Doelstelling is het toonzaalbezoek een boost te geven.

 

dekeyzer

FORD Unicars

Digitale Marketing / Lokale versterking

 

HOOGSTE VERSNELLING voor digitale aanwezigheid.

 

Via SEO marketing, aangevuld met een gerichte social media marketing beoogt CNIP de versterking van de brand-awareness op lokaal niveau.

 

Ford

BMW Le Couter

Web Design / Digitale Marketing / SMMarketing

 

Extra DRIVE voor digitale aanwezigheid.

 

Een volledige SEO marketing die ervoor zorgt dat BMW Le Couter, Lemmens - Le Couter elke dag opnieuw in pole-position op Google komt te staan. Google My Business optimalisatie, copywriting en creatief ontwerp voor de website, e-mail, Facebook-advertenties en Google-advertenties is de brandstof voor hun succesvolle 'engines'.

 

BMW Le Couter

 

 

Nieuwste blogs

10 betaalbare marketingtactieken voor uw bedrijf

Als marketingbureau weten we dat het niet altijd gemakkelijk is om voldoende budget te hebben voor grootschalige...

Hoe een Digital Agency de zomer verandert in succes voor uw bedrijf

Terwijl het zomerseizoen in volle gang is, hebben veel bedrijven de neiging om hun marketinginspanningen te vertragen....

Hoe chatbots je klantenservice kunnen verbeteren

Elk bedrijf of onderneming heeft de mogelijkheid tot het inzetten van chatbots. Dit met het doel om uw klantenservice...

De toekomst voor de keukenindustrie en interieurbouw in Vlaanderen

We kunnen verwachten dat de vraag naar nieuwe huizen en renovaties van bestaande huizen de bouwindustrie zal blijven...

Waarom bouwbedrijven zonder marketing worstelen.

Als je een bedrijf runt in de bouw, dan weet je hoe belangrijk het is om klanten aan te trekken en te behouden. Zonder...

Hoe 'online reviews' het geheim zijn van SEO Optimalisatie

De consumenten van vandaag hebben een belangrijke stem die doorklinkt op het web in de vorm van online reviews en...

Effectief beheer van meerdere filialen op Facebook

Veel ondernemingen hebben meerdere filialen of toonzaallocaties. Moet je nu 1 overkoepelende pagina maken of moet elke...

Boost uw lokale SEO met SEMrush

Hoe SEMrush gebruiken en inzetten voor lokale SEO-versterking:

 1. Ga naar de SEMrush-tool en log in op uw account.
 2. Ga...
De ware kosten van het in huis halen van een marketingteam

De afgelopen tien jaar is het een trend geworden voor organisaties en kleine bedrijven om hun marketing intern te doen....

5 manieren om uw bedrijf online te promoten

Misschien heeft u bij de start uw bedrijf niet veel middelen of geld te besteden aan marketingtactieken, maar dat mag u...

Een gids voor het uitbouwen van een digitale marketing campagne

Een leidraad die u verder helpt om een resultaatgerichte digitale marketingcampagne uit te plooien.

Uit gegevens van ...

De knelpunten van Content Marketing

De knelpunten van content-marketing en hoe een marketing bureau kan helpen.

We krijgen vaak te horen wat bedoel je met...

 

 

Waarom bent u hier terecht gekomen en heeft u ons gevonden via marketing bureau Gent. Blijkbaar hebben wij SEO mastering goed in de vingers. We geven ook graag een paar tips mee.

 

Technische Specificaties voor een Goede Ranking

Om uw website te laten scoren in de zoekmachines, houden we rekening met de volgende technische specificaties:

 • Responsief webdesign voor een optimale gebruikerservaring op alle apparaten
 • Snelle laadtijden door optimalisatie van afbeeldingen en code
 • Correcte implementatie van meta-tags, headings en schema markup
 • Beveiligde verbinding (HTTPS) voor een veilige gebruikerservaring
 • Regelmatige monitoring en onderhoud om de website up-to-date en veilig te houden

 

 

 

Succes bouwen we samen.

Neem contact op om de eerste stap te zetten.

Neem contact op met Marketing Bureau Gent

Klaar om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen?

 

Neem vandaag nog contact op met Marketing Bureau Gent voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het bereiken van uw online doelen!

 

Contact gegevens
CNIP

Ottergemsesteenweg Zuid 808/b125,
9000 Gent, Belgium
Telefoon : +32(0)9 396 58 83
Mail : info[at]cnip.be