Skip to the main content.
boek een meeting

het bureau voor e-mailmarketing

Hoor je weleens waaien dat e-mailmarketing dood is? Rol dan gerust met je ogen, want e-mailmarketing is alive and kicking. Zeker als je er een hedendaagse en persoonlijke toets aan geeft.

CNIP new media Connecting the dots emailmarketing
 

Kort, persoonlijk en relevant

Een onderwerp regel die je triggert.  Je opent de e-mail en wordt persoonlijk aangesproken. Wat leuk! Je leest verder. En verder. En verder. En als je de e-mail na vijf minuten sluit, denk je twee dingen:

  • Ik wil zo snel mogelijk meer weten over het aanbod van bedrijf X.
  • Sterk dat bedrijf X aan mij heeft gedacht. Van hen wil ik vaker iets horen.
clean-iso-working-on-computer

E-mailmarketing 2015

Je ontvangt een e-mail *ping* en kan het niet laten om die meteen open te klikken. “Oh jee”, zucht je meteen. “Weer een ellenlange nieuwsbrief met algemene info. Dat interesseert me helemaal niet.” En je klikt de e-mail meteen weer weg.

 

 

EMAIL
MARKETING

vroeger versus heden

clean-iso-working-on-computer

E-mailmarketing 2021

We spoelen verder naar het heden. Je opent ’s middags na de lunch je mailbox en ziet bovenaan een e-nieuwsbrief blinken. De onderwerpregel triggert je. Je klikt die aan want je was net op bezoek geweest op de website van bedrijf X.

 

E-mails met maximum effect.

Wil je dat jouw e-mails datzelfde effect hebben? Kies dan voor korte, gepersonaliseerde en relevante marketingcommunicatie. Hoe je dat het beste aanpakt? Dat vertellen wij je graag. Maak snel een afspraak met een van onze experten.

WEBSITE 

Is uw emailtargeting geconnecteerd met uw website bezoekers? U stuurt toch niet zomaar berichten in het ronde.

CRM

Emailmarketing met uw CRM als motor? Klantenrelatiebeheer is een essentieel onderdeel in uw marketing en sales. 

AUTOMATISATIE

Geen dode emaillisting maar e-mails die verstuurd worden vanuit een trigger van zodra uw website een x aantal keer bezocht is ...

Haalt uw e-mailcampagne geen 3 op 3?

Eenvoudig aan te maken

De dagen zijn voorbij dat u moet weten hoe u moet coderen of dat u moet vertrouwen op iemand die uw e-mailcampagnes aanmaakt en  beheert. Waanzinnig flexibele en aanpasbare modules die u kunt verslepen om prachtige e-mailcampagnes te maken en eenvoudig te optimaliseren.

hubspot-computer

1 SOFTWARE PAKKET

De e-mailcampagnes worden aangemaakt in uw geïntrigeerde marketingsoftware. Op dezelfde manier aanpasbaar als uw webpagina's en landingspagina's. Gedaan met het aanleren van duizend en één softwaretools. Direct overzicht waarmee je scoort en wat rendeert.

hubspot-computer
 

Benieuwd naar een demo?

Wij zijn 1 klik verwijderd van het grootste geheim van uw concurrenten. En klik hier zeker op als uw e-mailmarketing GDPR nog niet op punt staat.

 

IK WIL MEER WETEN