Skip to the main content.
Boek uw strategiegesprek

één CRM SYSTEEM VOOR VOLLEDIG OVERZICHT

Kiest u voor Hubspot als CRM?

Dan maakt u de brug tussen sales en marketing. Want wij zorgen voor bedrijf of project ondersteunende content op websites, e-mails en sociale media.

CNIP new media volgen continu uw (potentiële) klanten op – lang nadat ze u berichten hebben gespot. Marketing was vroeger relatief simpel. U bombardeerde uw publiek met dure advertenties en u wachtte daarna (on)geduldig op leads.

 

ATTRACT & INVEST

Consumenten kiezen nu zélf wanneer ze iets willen kopen. Steeds zijn ze opzoek naar relevante informatie die hen helpt bij hun aankoopbeslissing.
Daarop kunt u inspelen door digitale media content aan te bieden die een antwoord geeft op al hun vragen.
Hierdoor bouwt u een vertrouwensrelatie op met uw klant. In die relatie moet u blijven investeren wilt u duurzame en een sterke CRM uitbouwen.

hubspot-computer
 

ENGAGE

Biedt uw consument extra informatie aan in ruil voor hun gegevens via het invullen van een formulier. Zo krijgen de consumenten toegang tot update's, inspiratie of lang gezochte informatie die voor hen belangrijk zijn. 

hubspot-computer
 

CLOSE

Breng in je CRM software de customer journey in kaart. U weet perfect wat u klant wil en wat hem triggert. Uw sales afdeling krijgt een lijst met een traject van leads vol relevante informatie. Hierdoor meten we niet enkel het aantal leads maar vooral de kwaliteit van de aangeleverde leads. 

hubspot-computer

 

 
'Maak van uw klanten uw ambassadeurs'. Inboundmarketing maakt gebruik van social media marketing, emailmarketing en content marketing. Laat dit net zijn waar CNIP een expert in is. Wij staan klaar om u verder te helpen.

Christophe Dejaeghere

 

HOE HELPT CRM U?

Wat doet uw klant nadat hij je e-mail heeft geopend? Welke webpagina’s bezoekt hij het vaakst? Wij centraliseren alle gegevens zodat uw salesafdeling er vlot mee aan de slag kan. Deze informatie leert u wanneer de klant afhaakt en wanneer hij enthousiast verder klikt. Een schat aan informatie waaruit u meer leads haalt.

 

Meer weten
hubspot-computer
 

INVESTEER JE TIJD PRODUCTIEF!

Onderneem actie en start met het uitbouwen van uw inbound marketing . Uw collega's in de sector zijn er al mee gestart. Wat houdt u nog tegen?

 

Leer ons beter kennen