Skip to the main content.
Boek uw strategiegesprek
- Case Study -

Een voorproefje van Social Media Marketing

Het Hof van Cleve's Social Media Marketing: 50k Volgers en 300k Impressies

Untitled design (10)

 

Maak kennis met Hof van Cleve

Hof van Cleve is het wereldberoemde toprestaurant in Kruishoutem, België. Met 3 Michelinsterren hebben ze een naam gemaakt met hun lokale ingrediënten en unieke aanpak van traditionele Belgische gerechten.

 

 

Hun probleem

Het Hof van Cleve heeft sinds decennia de hoogst haalbare reputatie binnen de gastronomische wereld. Elke klant wordt bij aanvang tot in het kleinste detail opgenomen in een culinair hoogstaand verhaal die ronduit zintuiglijk ‘mind blowing’ genoemd kan worden. Deze mindset wilden Peter en Lieve Goossens ook vertaald zien in hun digitale communicatie naar de buitenwereld. Hun vraag naar ons bleek drie jaar later niets minder dan de waarheid: “Breng ons in contact met een veel breder, jonger doelpubliek door een sterke en hoogstaande online aanwezigheid uit te bouwen”.

 

Onze oplossing

We vernieuwden de digitale marketingstrategie van Hof van Cleve door ons te richten op authentieke storytelling en organische groei - geen betaalde advertenties. Dit omvatte consistente, relevante en oprechte content creatie:

  • Uitgelichte posts over de nieuwste gerechten
  • Hun verhaal en filosofie delen
  • Beelden van achter de schermen
  • Boeiende en gepersonaliseerde interacties met hun publiek

 

0

Instagram followers

0

Monthly Interactions

0

Organic Impressions monthly

Resultaten

Hof van Cleve is nu een leider in social media marketing voor verfijnde gastronomische restaurants. Ze zijn gegroeid van praktisch nul impressies naar een actieve, dynamische account met meer dan 50k volgers. Deze volledig organische methode heeft een krachtige band gecreëerd met hun volgers, nieuwe klanten opgeleverd en hen op het goede spoor gezet om hun publiek wereldwijd te laten groeien.

Door te focussen op consistentie, relevantie en authenticiteit - hielpen we hun online aanwezigheid te transformeren.

Deze volledig organische methode heeft een sterke band gecreëerd met hun aanhang, nieuwe klanten opgeleverd en hen op het goede spoor gezet om hun publiek wereldwijd te laten groeien.

HubSpot Video

 

Hof van Cleve is een schoolvoorbeeld van het belang van storytelling en de kracht van consistentie in digitale marketing voor bedrijven wereldwijd.

CNIP website headers (3)
3
5
6
 

Contacteer ons vandaag nog

Wilt u uw social media aanwezigheid transformeren en uw merk laten groeien net als Hof van Cleve? Neem vandaag nog contact met ons op om een strategie te ontdekken die voor u werkt.

 

Contacteer ons